banner


Crònica de la 41 Trobada de Manresans Forans

Dissabte 20 de febrer de 2016

Qui va assistir-hi?: llista

 

 

A la ciutat Manresa i per una jornada esplèndida ens trobàrem, gairebé ja tots els assistents, a la Plaça Sant Domènec i al voltant del portal de l’Acollida.

 

Fórem ben rebuts per l’Il·lustre Alcalde Sr. Valentí Junyent acompanyat pel Regidor de Cultura Joan Calmet i la cap de protocol del ‘Excel·lentíssim ajuntament de Manresa Sra. Fina Espinalt.

 

Ja en el local preparat per Manresa Turisme i a punt de visitar l’Espai 1522 La ciutat d’Ignasi, l’alcalde de la Ciutat de Manresa i els Alcaldes Forans actuals Dra. Margarida Pich Rosal i Francesc Rosell Sanjust varen fer els parlaments de benvinguda, agraïment i informació, dins un caliu molt familiar.

 

Acte seguit vàrem gaudí de la visita d’aquest conjunt arquitectònic i monumental de Sant Domènec, guiada pel Sr. Cirera el qual ens va instruir de manera molt brillant, experta i causalment viscuda. L’exposició del Espai 1522 es va completar amb el visionat d’un audiovisual que va resultar excel·lent i tot plegat  per recomanar-ho.

 

En sortir, la cordialitat es va fer palesa en algunes fotos, en moltes i bones xerrades entre assistents, passejant per tot el Born, fent camí cap a la Plana del Om i entrant a l’Auditori Municipal.

 

Ens van rebre l’Administrador de la Festa de la Llum 2016: Club Tennis Manresa, representat pel seu president Sr. Anjo Valentí Moll i el President de l’Associació de la Misteriosa Llum Sr. Antoni Fornells Canal.

 

Es va fruir de de bo amb les brillants actuacions de poesia a càrrec d’en Josep Pich Rosal i de cant per l’ artista Francesca Sala Pich; tots ells acompanyats pel pianista David Martell i amb la coreògrafa i ballarina Anna Rosell Güeto que ens va plaure amb les seves presentacions i encantar amb la seva dansa. En sortir es servia un vi del Bages obsequi del Celler Ramon Roqueta. Tot seguit cap al Maíami de sempre on en el seu restaurant teníem preparat a taula un pica-pica per seguir amb l’acostumat i escollit dinar que va ser de bon profit.

 

En acabar les postres es van escoltar els parlaments tant del regidor de cultura com de la part dels administradors de la Llum, del president de l’Associació de la Llum i dels alcaldes Forans.

 

Per concloure la Trobada els alcaldes Forans van anunciar el debat i l’elecció dels nous alcaldes per l’any 2017. Van estar escollits, per plena majoria i no menys consens, la present Sra. Pietat Oms i el confirmat Sr. Josep Maria Braquets Tristany com alcaldes per la 42 Trobada de Manresans Forans a celebrar al 2017.

 

Amb els millors desitjos per la nova trobada, com es ja tradició, es cantaren amb el cor, els Goigs de la Llum.

 

Per lliurament posterior del Llibre d’Or s’hi relacionen tots els assistents comptant amb una probable signatura.

 

 

2020