banner
Documento sin título

La 34ª TROBADA DE MANRESANS FORANS ES CELEBRÀ EL

Diumenge 22 de febrer de 2009 a Manresa

El diari Regió 7 també en va parlar: Manresans-Forans-2009.pdf

Si us interessen les fotos de la trobada: Galeria Fotogràfica 2009

Qui va assistir-hi?: llista

La festa de la Llum del 22 de febrer va ser molt emotiva pel grup de Manresans forans, que any darrera any ens venim trobant des de l’any 1975. Aquesta vegada la trobada va tenir lloc a la nostra ciutat, i el contingut de les visites el Museu de la Tècnica, la visita i el dinar en el mateix Kursaal, el recital de poesia per la poetessa manresana Clara Solà i Bujons i la cantada de cançons van propiciar una vetllada agradable. També l’assistència a l’obra de teatre sobre Molière del director de teatre Sr. Esteve Polls va arrodonir la trobada. Alguns dels manresans forans recordaven haver assistit a l’auto sacramental que va tenir lloc a la Seu, l’any 1954, dirigit pel mateix Sr. Esteve Polls.

Agraïm la col•laboració de l’Ajuntament, així com de totes les persones que han facilitat que la trobada fos acollidora en aquesta diada.

Finalment ens agrada que la nostra ciutat millori, i que cada any puguem veure-hi coses noves per gaudir-ne tots els manresans. Fins l’any vinent.

El Batlle i la Pubilla


Pili Moya i Carles-Jordi Guardiola han estat elegits Pubilla i Alcalde dels Manresans Forans fins a la Festa de la Llum del 2010.

Alcaldesses

Els nous organitzadors relleven els d’enguany

Podeu fer-nos qualsevol suggeriment, enviar-nos informacions que vulgueu que apareguin a aquesta web, o fer-nos arribar qualsevol comentari que cregueu oportú al respecte. Tot això ho podeu fer mitjançant correu electrònic o trucant al 93 674 53 18.

2020